1- مواد غذایی را به صورت ارگانیک یا طبیعی تهیه کنید
سعی کنید از محصولات و مواد غذایی به صورت طبیعی یا ارگانیک استفاده کنید. به عنوان مثال شیر فرآوری نشده و طبیعی،نسبت به دیگر انواع شیر دارای 75درصد بتاکاروتن، 50 درصد ویتامین E و 70 درصد اسید چرب امگا 3 بیشتری است.
2- از فریزر نهایت استفاده را بکنید
سعی کنید سبزیجات را در فریزر نگهداری کنید چرا که اگر فریزر شما در دمای مناسبی قرار داشته باشد میتواند محافظ خوبی برای مواد معدنی و ویتامینهای مواد غذایی درون آن باشد.
به عنوان مثال مقدار ویتامین C موجود در کلم بروکلی درون فریزر طی یک سال تنها 10 درصد کاهش مییابد ولی در دمای غیر فریزر طی 7 روز، این مقدار تا 56 درصد کاهش پیدا میکند.
3- به دنبال برند خاصی نباشید
برای تهیه مواد غذایی دنبال برند خاصی نباشید مواد غذایی درون کنسروها بیش از نامشان دارای ارزش هستند. تا آن جا که میتوانید مواد غذایی را سادهتر و طبیعیتر و به دور از ترکیبات شیمیایی و نگهدارندهها انتخاب کنید تا متحمل هزینههای سنگین نیز نشوید.
4- آنچه لازم دارید را به صورت خانگی تهیه کنید
سعی کنید آنچه لازم دارید را خودتان در منزل تهیه کنید برای مثال به جای خرید کنسروهای غذایی که دارای مواد نگهدارنده هستند خودتان مواد اولیه آنها را خریداری کرده و آنها را تهیه کنید.
در این صورت هم از سلامت روش تهیه و آمادهسازی آنها مطمئن خواهید بود و هم هزینه صرف شده آنها به مراتب کمتر از نوع تجاری آنها خواهد بود.
http://www.rd.com