مواد لازم:
بادنجان کباب شده: یک عدد
هویج: متوسط 2 عدد
گلکلم: 300 گرم
سیبترش: 200 گرم
فلفل سبز تند: یک عدد
کرفس: یک ساقه
گردوی چرخ شده: 100 گرم
جوز هندی: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
رب انار ترش: یک تا یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
* بادنجان را پوست گرفته و با چاقو ریز خرد کنید.
* هویج، گل کلم، سیبترش، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن ریخته و کاملاً ریز خرد کنید.
* درون کاسهای سبزیجات، بادنجان، گردو، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید.
* رب انار را اضافه کرده و همة مواد را با هم مخلوط کنید. سپس در شیشة در بسته ریخته و بعد از 10 روز میل کنید.
http://hashpazi.ir