مواد لازم:
خیار: 250 گرم
مغز کرفس: 4 الی 5 ساقه
سیب: 250 گرم
فلفل دلمهای: 2 عدد
گلابی: 250 گرم
بادمجان: متوسط 1 عدد
هلو: 250 گرم سیر چند حبه
شلیل: 250 گرم
نمک و فلفل: مقداری
زردآلو: 250 گرم
سیاه دانه: 2 الی 3 قاشق سوپخوری
هویج: 250 گرم
زردچوبه: به مقدار کم
سرکه: به میزان لازم
طرز تهیه:
* بادمجان را با مقداری آب بپزید بعد آن را در آبکش قرار دهید و یک شب بگذارید بماند تا آب آن برود.
* تمام میوهها را شسته، هسته و دانههای میان آنها را خارج کنید.
* سپس آنها را به همراه هویج و کرفس در ظرفی ریخته و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا میوهها بپزند و آب آن کشیده شود و به خرد میوهها برود.
* سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کاملاً خنک شود سپس تمام مواد را به همراه خیار و فلفل دلمهای و بادمجان و سیر چرخ کنید.
* بعد سرکه، نمک، فلفل، زردچوبه و سیاه دانه را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.
* سپس ترشی را در ظرف تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید. این ترشی بعد از 2 روز قابل استفاده است.
http://www.hashpazi.ir