همشهری آنلاین: نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که نوشیدن چای می‌تواند خطر بروز سرطان تخمدان را در زنان سالمند کاهش دهد.

به گزارش ایسنا، کارشناسان بهداشتی می‌گویند: زنانی که در طول زندگی خود عادت به نوشیدن چای دارند در سنین سالمندی کمتر با خطر ابتلا به سرطان تخمدان مواجه می‌شوند.

به نوشته روزنامه دیلی اکسپرس، این کارشناسان پس از یک مطالعه دو ساله روی هزار زن با میانگین سنی 59 سال به این نتایج دست یافتند.

متخصصان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه کیورتین در شهر «پرت» در استرالیا پس از انجام این آزمایشات تایید کردند: فلاوونوئیدها که ترکیبات قوی با خواص قوی ضد بیماری‌زایی هستند به میزان قابل توجهی در چای سیاه یافت می‌شود. این ترکیبات در پیشگیری از سرطان کشنده و شایع تخمدان تاثیر مفید و چشمگیر دارند.

 

منبع: همشهری آنلاین