به گزارش ایسنا، متخصصان همواره هشدار میدهند آنتی بیوتیکها کم کم بیاثر میشوند و هرچه بیشتر مصرف شوند سطح مقاومت باکتریها در برابر آنها افزایش مییابد.
به نوشته روزنامه تلگراف، متخصصان دانشگاه کاردیف در یک مطالعه جدید روی تاثیر چای و عسل بعنوان یک روش درمانی قدیمی و البته موثر برای مقابله با میکروبهای قوی و در عین حال کنترل بیشتر مصرف آنتیبیوتیکها آزمایش کردند.
آنها میگویند اگر قرار باشد برای مقابله با فرآیند افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتریها، مصرف این داروها را کاهش دهیم باید جایگزینی برای آنها پیدا کنیم که ظاهرا چای و عسل برای این منظور مفید است.
به گفته پزشکان؛ چای حاوی ترکیباتی موسوم به پلیفنول است که برای سلامتی مفید هستند و میتوانند میکروارگانیزمها را نابود کنند.