به گزارش ایسنا، مصرف تخم کتان به کاهش انواع کلسترول شامل LDL (کلسترول بد) و تری گلیسیریدها کمک میکند. مطالعات متعدد نشان داده است که مصرف تخم کتان به اندازه متعادل و روزانه تاثیر مثبت بر سلامتی دارد. همچنین متخصصان تغذیه همواره به بیماران دیابتی خود مصرف روزانه تخم کتان را توصیه میکنند.
به گزارش ایندیا اکسپرس، آزمایشات نشان داده است که چربی امگا -3 و فیبر زیاد موجود در تخم کتان در مقابله با علائم دیابت نقش مهمی ایفا میکند.
همچنین تخم کتان یک منبع غنی از موادی موسوم به گیلنانها است. این مواد ترکیبات طبیعی ضد سرطانی هستند که از بدن در برابر این بیماری خطرناک حفاظت میکنند. بعلاوه تخم کتان سرشار از ماده دیگری موسوم به اسید آلفا لینولینک (ALA) است که این ترکیب نیز به نوبه خود خاصیت ضد سرطانی فوقالعادهای دارد.
مطالعات نشان داده است که تخم کتان بویژه تاثیر فوق العادهای در مقابله با سرطانهای روده و پستان دارد.