تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۰

همشهری آنلاین: گروهی از محققان نیوزلندی با انجام آزمایش‌ها و بهره‌گیری از مهندسی ژنتیک موفق به تولید شیر گاو بدون آلرژی شدند.

این شیر، پروتئین موجود در شیر گاو که در برخی از افراد باعث ایجاد حساسیت می‌شود را ندارد.

به گزارش ایسنا، بیش از 90 درصد سطوح پروتئین لاکتوگلوبولین در شیر حاصل که با مداخله RNA تولید شده، کاهش یافته است.
به گفته محققان پروتئین بتالاکتوگلوبولین که برخی از افراد به آن حساسیت دارند در شیر انسان وجود ندارد ولی در شیر گاو موجود است.

گفتنی است آلرژی به پروتئین شیر گاو از شایع‌ترین آلرژی‌های غذایی میان کودکان است.

 

منبع: همشهری آنلاین