تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۸

همشهری آنلاین- ندا شریف: نور ملایم و بوی شیرین شمع‌های لیمو، فضای خانه را دلپذیر می‌کند. به‌راحتی می‌توانید در خانه ‌با استفاده از پوست لیمو و موم؛ شمع معطر درست کنید.

هنگام ریختن موم دقت کنید دمای آن حتما مناسب (180 درجه) باشد. در صورتی که خیلی داغ باشد، تمام رطوبت لیمو را خواهد گرفت و اگر خیلی سرد باشد، خوب نمی‌بندد.

بهتر است یکی دو روز بعد از درست کردن شمع، از آن‌ها استفاده کنید.

برای ساختن 24 تا شمع لیمویی به مواد و وسایل زیر نیاز دارید:

  • 12 عدد لیمو
  • چاقو
  • قاشق هندوانه
  • دماسنج شیرینی‌‌پزی
  • ½ قاشق چای‌خوری روغن لیمو
  • فتیله
  • نگهدارنده فتیله
  • 450 گرم موم
  • قلم‌موی کوچک


طرز ساخت:

1- لیموها را به صورت طولی برش بزنید. آن‌ها را تا جای ممکن بدون پاره شدن پوست فشار دهید تا آبشان گرفته شود. محتویات داخل لیمو را با قاشق هندوانه درآورید.

2- از دو ظرف برای ذوب کردن موم استفاده کنید. در یکی آب و در ظرف کوچک‌تر موم اضافه کنید و حدود 180 درجه حرارت دهید. دما را با دماسنج شیرینی‌پزی چک کنید. شعله را خاموش و روغن لیمو را اضافه کنید.

3- 7.5 سانتی‌متر از فتیله را ببرید و انتهای آن را گره بزنید. سر دیگر آن را از نگهدارنده فتیله رد کنید. آن را بکشید تا گره در ته نگهدارنده قرار بگیرد.

4- فتیله و نگهدارنده را در موم غوطه‌ور کنید. این کار باعث می‌شود فتیله سفت و راست شود. نگهدارنده فتیله را به ته لیموهای نصفه فشار دهید تا بچسبد. بگذارید فتیله خشک شود.

5- موم را به پوست لیموها اضافه کنید تا لبه آن را پر کند. با استفاده از یک قلم‌موی کوچک لبه لیمو را با موم بپوشانید. بگذارید شمع حدود 4 ساعت خشک شود.

http://www.marthastewart.com

منبع: همشهری آنلاین