تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۰

همشهری آنلاین – شهره فرجی: پودینگ نان را با نان‌های بیات شده نیز می‌توانید تهیه کنید.

مواد لازم:

نان تست: 8-6 عدد

کره: 2 قاشق غذاخوری

کشمش: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: 4 عدد

شیر: 2 پیمانه

شکر: نصف پیمانه

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

دارچین: یک قاشق چای‌خوری

جوز هندی:‌ مقدار کم

حرارت فر: 350 درجه

ظرف پخت: پیرکس مربعی شکل 20 سانتی‌متری

دستور تهیه:

• نان‌ها را با دست خرد کرده و به طور یکنواخت در کف ظرف بریزید.

• کره را درون قابلمه کوچکی ذوب کرده و آن را روی نان خرد شده ریخته و کشمش‌ها را روی آن بریزید.

• درون قابلمه بزرگی، تخم‌مرغ، شیر، شکر، دارچین، وانیل و جوز هندی را خوب با هم مخلوط کرده و آن را روی نان بریزید.

• با استفاده از یک چنگال نان‌ها را کمی به داخل ظرف فشار داده تا کاملا به مخلوط آغشته شوند.

• مخلوط را حدود 45 دقیقه درون فر حرارت دهید.

http://www.care2.com

منبع: همشهری آنلاین