مواد لازم برای 8- 6 نفر:
شیر کم چرب: سه و نیم پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه به علاوه یک چهارم پیمانه
آرد ذرت: یک چهارم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
تخممرغ درشت: دو عدد
یک زرده تخممرغ
پودر وانیل: دو قاشق چایخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
موز بزرگ: شش عدد
ویفر وانیلی: به قطعات کوچک تقسیم شود.
طرز تهیه:
• درون ظرفی یک سوم پیمانه شکر، آرد ذرت، نمک، تخم مرغ و زرده تخممرغ را هم بزنید.
• نصف پیمانه شیر به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید و کنار بگذارید.
• مابقی 3 پیمانه شیر را با یک چهارم پیمانه شکر بجوشانید و به تدریج شیر داغ را روی مخلوط تخممرغ اضافه کنید در حالی که مرتب هم میزنید، مایهای یک دست و صاف به دست میآید.
• مواد به دست آمده را درون قابلمهای، روی حرارت متوسط در حالی که مرتب هم میزنید قرار داده تا به غلظت سس مایونز در بیاید.( حدود 5- 3 دقیقه)
• ظرف را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• مایه به دست آمده را از درون یک صافی رد کنید.
• مایه از صافی رد شده را به مدت یک تا دوساعت، یا طی شب درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
• برای سرو کردن: درون 8- 6 ظرفی که از قبل آماده کردهاید مقداری ویفر بچینید،سپس کمی پودینگ خنک شده روی آنها بریزید و حلقههای موز را روی آنها بچینید و مابقی پودینگ را به عنوان لایه آخر روی آنها قرار دهید.
• برای تزیین: از خامه و ویفر و موز استفاده کنید.
www.joyofbaking.com