به گزارش ایسنا، نتایج این مطالعه که در نشریه National Cancer Institute منتشر میشود، برای نخستین بار رابطه بین مصرف لبنیات پرچرب و سرطان سینه را مورد بررسی قرار میدهد.
نتایج مطالعات گذشته نشان داد تماس طولانی مدت در معرض هورمون استروژن، از عوامل افزایش خطر احتمالی ابتلا به سرطان سینه است.
از آنجا که حجم کثیری از شیرها در کشورهای غربی از گاوهای حامله به دست میآید، در نتیجه احتمال وجود میزان بالایی از هورمون استروژن در این شیرها و محصولات لبنی حاصل از آن، وجود دارد. از سوی دیگر، هورمون استروژن معمولا در چربی باقی میماند و لبنیات پرچرب بیش از محصولات لبنی کمچرب حاوی این هورمون هستند.
به گزارش پایگاه اینترنتی دانشگاه جان هاپکینز، در این گزارش تایید شده است زنانی که بیشتر لبنیات پرچرب مصرف میکنند، با افزایش خطر مرگ ناشی از سرطان سینه مواجه میشوند.