همشهری آنلاین: دبیر بخش طرح‌های حجمی جشنواره جهانی هنر مقاومت استقبال مجسمه‌سازان خارجی را نشانه پیشرفت سریع جشنواره و جا افتادن مفهوم مقاومت و بیداری در هنر جهان دانست.

به گزارش همشهری آنلاین، طاهر شیخ الحکمایی گفت: «در این دوره حدود 80 مجسمه‌ساز خارجی آثارشان را در جشنواره شرکت داده‌اند.

مقاومت یک موضوع انسانی است و بازتاب آن در همه جای دنیا در کار هنرمندان انعکاس دارد».

او واکنش هنر جهان به مفهوم مقاومت را خوب و عمیق توصیف کرد و افزود: «در تمامی رشته‌ها شاهدیم که هنرمندان نسبت به این موضوع واکنش نشان داده‌اند و در حوزه مجسمه سازی هم این‌گونه بوده است.

در این دوره ما شاهد رشد حضور هنرمندان از کشورهای مختلف دنیا هستیم».

عضو هیات علمی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران دغدغه هنرمندان نسبت به مقاومت را باارزش خواند و گفت: «در این دوره کمیت و کیفیت آثار رسیده در حوزه طرح‌های حجمی رو به رشد بوده است.

البته چون مجسمه سازی هنر تقریبا گرانی است و نیاز به مصالح مختلف دارد، کیفیت آثار متفاوت است.

هنرمندان در آثار خودشان با استفاده از مفاهیم گاه ملموس و گاه تمثیلی توانسته‌اند روایت های گوناگونی در این زمینه داشته باشند».

شیخ الحکمایی فعالیت مداوم دبیرخانه جشنواره را ضروری دانست و اظهار داشت: «باید برای آثاری که در این چند دوره به جشنواره رسیده است برنامه ریزی شود.

دایر کردن موزه ها و نمایشگاه‌های دیگری که به صورت چرخشی در سراسر ایران و جهان برگزار شود، به روند رو به رشد جشنواره کمک می‌کند.

لازم است که با برپایی نمایشگاه‌ها در طول سال مفهوم هنر مقاومت را زنده نگهداریم».

دبیر بخش طرح‌های حجمی جشنواره هنر مقاومت در پایان گفت: «هنر مقاومت حوزه پویایی است که توجه بیشتر مسئولان فرهنگی کشور را می‌طلبد.

باید با حمایت مادی و معنوی از آن مفاهیم این حوزه را به سمت درونی شدن هر چه بیشتر در بین عموم مردم پیش ببریم».

سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت آذر ماه امسال برگزار می‌شود.

 

منبع: همشهری آنلاین