تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۷

همشهری آنلاین – شهره فرجی: استفاده از نخودفرنگی در این اسنک، جلوه خاصی به آن داده است.

مواد لازم برای ۲ نفر:

ژامبون: ۲ برش

روغن زیتون: یک قاشق چای‌خوری

نخودفرنگی: نصف پیمانه

سیب‌زمینی: ۲ پیمانه

تخم‌مرغ: ۲ عدد

پنیر چدار: ۵۰ گرم

روش تهیه:

• پنیر را رنده کرده و با تخم‌مرغ‌ مخلوط کنید.

• ژامبون‌ را ریز خرد کنید.

• سیب‌زمینی و نخودفرنگی را حدود ۱۵ دقیقه درون آب و کمی نمک بپزید.

• روغن را درون قابلمه‌ای روی حرارت متوسط داغ کرده سپس ژامبون را درون آن تفت دهید تا ترد شود.

• سیب‌زمینی و نخودفرنگی را از درون آب بیرون آورده و آن‌ها را به قابلمه ژامبون اضافه کرده و روی آن‌ها مخلوط پنیر و تخم‌مرغ بریزید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• مخلوط را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که آماده شود حرارت دهید سپس آن را به برش‌های کوچک تقسیم کرده و میل کنید.

http://www.yours.ie

منبع: همشهری آنلاین