سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۲
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این غذا، برای افرادی که دارای رژیم کم کربوهیدرات‌ هستند نیز مفید است.

لازانیای کدو

مواد لازم برای 4 نفر:

کدوی متوسط: 2 عدد، از طول به ورقه‌های نیم سانتی‌متری تقسیم شود.

گوشت چرخ کرده: نیم کیلوگرم

پیاز خرد شده: یک چهارم پیمانه

گوجه‌فرنگی کوچک: 2 عدد، خرد شود.

سس گوجه‌فرنگی: 150 گرم

سیر: یک حبه، ریز شود.

پودر ارگانو: نصف قاشق چای‌خوری

پودر ریحان:‌ نصف قاشق چای‌خوری

پودر آویشن: یک چهارم قاشق چای‌خوری

آب: یک چهارم پیمانه

فلفل: یک هشتم قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: یک عدد

پنیر ریکوتای کم‌چرب: سه چهارم پیمانه

پنیر موزارلا: نصف پیمانه

آرد: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• کدو را بپزید تا نرم شود و آب آن را با آبکش بگیرید و کنار بگذارید.

• گوشت و پیاز را سرخ کنید.

• هشت ماده لازم دیگر را به آن اضافه کرده و درب آن را گذاشته و بگذارید با حرارت کم به مدت 10 دقیقه بجوشد.

• درون ظرف جداگانه‌ای تخم‌مرغ را کمی هم بزنید.

• پنیر ریکوتا، نیمی از پنیر رنده شده و آرد را به تخم‌مرغ اضافه کنید.

• درون ظرفی که برای پخت در نظر گرفته‌اید، نیمی از مخلوط گوشت را بریزید و روی آن نیمی از کدوها را قرار داده و روی آن‌ها، مخلوط پنیر ریکوتا بریزید.

• روی پنیرها مابقی گوشت و کدوها را بریزید.

• ظرف را به صورت درباز درون فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه حرارت دهید.

• روی کدوها، مابقی پنیرها را بریزید و 10 دقیقه دیگر نیز آن ها را حرارت دهید.

• 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شده، سپس آن را برش زده و میل کنید.

لازانیای کدو

www.food.com

کد خبر 134495
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز