تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱

همشهری آنلاین: میگو را با سس تند تهیه کرده و از خواص مفید آن بهره‌مند شوید.

مواد لازم:

میگو: نیم کیلو

پیازچه: یک عدد خرد شده

برگ گشنیز خرد شده: یک قاشق چای‌خوری

روغن زیتون:  ۲ قاشق غذاخوری

پودر کاری: ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس تند

زنجبیل رنده شده :یک قاشق غذاخوری

پیازخرد شده: ۲ عدد کوچک

سیر: ۴ حبه خرد شده

فلفل قرمز: یک عدد خرد شده

گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

آویشن: یک قاشق چای خوری

جعفری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری

کرفس:یک شاخه خرد شده

سرکه:  ۲۵ میلی‌لیتر

پودر فلفل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

ابتدا زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، جعفری ،کرفس و آیشن را با ۲۵ میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود ۲ الی ۳ قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید.

سپس پودر کاری را با ۱۲۵ میلی لیتر آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.

سپس درون تابه روغن بریزید و خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید.مدام خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود.

سپس میگوها را به کاری اضافه کنید و چند دقیقه سرخ نمایید.

بعد مقداری آب به مواد اضافه کنید طوری که میگوها کمی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. به مدت ۳ دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگوها نرم شوند.

در آخر برگ گشنیز و پیازچه را به مواد اضافه کنید.

http://haftegy.ir

منبع: همشهری آنلاین