همشهری آنلاین: این غذا یکی از معروف‌ترین غذاهای لبنانی است که در اکثر مهمانی‌ها از آن استفاده می‌شود.

مواد اولیه:

برنج آبکش شده: سه پیمانه

بادمجان حلقه شده کوچک و سیب‌زمینی حلقه شده: هر کدام سه عدد

پیاز حلقه شده: دو عدد

گوشت راسته یا خورشی: 150 گرم

نمک و بهارات یا ادویه عربی و روغن و زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:

* برای آماده کردن آن بادمجان‌ها، سیب‌زمینی و پیاز را سرخ می‌کنیم.

* گوشت را با کمی زردچوبه و پیاز می‌پزیم.

* کف ظرف تفلون را چرب کرده و نان می‌گذاریم.

* روی نان به ترتیب برنج، گوشت سیب‌زمینی، پیاز و بادمجان قرار می‌دهیم و روی آن‌ها دارچین و بهارات می‌ریزیم به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا برنج و مواد تمام شود و با حرارت ملایم یک و نیم ساعت می‌گذاریم تا دم بکشد.

مواد لازم بهارات:

تخم گشنیز، میخک سه عدد، زیره سبز و سیاه، زردچوبه، زنجـبیل، دارچین، هل، گل‌محمدی، فلفل قرمز یا ســیاه، جوزهندی رنده شده یک عدد

طرز تهیه:

تمام مواد به یک اندازه باشد به جز مواردی که گفته شد آنگاه مواد را داخل تابه با حرارت کم و بدون روغن به مدت دو دقیقه تفت داده و آسیاب کرده و در ظرف در بسته نگهداری می‌کنیم.

نکته:

*بهتر است در آب برنج کمی زردچوبه بریزید تا برنج رنگ بگیرد.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

منبع: همشهری آنلاین