یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: چغرتمه بادکوبه‌ای نوعی کوکوی مرغ است که از بادکوبه به شمال کشور آمده است.

آشنایی با روش تهیه چغرتمه؛ غذای بادکوبه‌ای

مواد اولیه

مرغ: یک عدد

تخم‌مرغ: 8 تا 10 عدد

پیاز داغ: سه قاشق سوپ‌خوری

بیکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری

محلول زعفران: یک قاشق سوپ‌خوری

روغن، نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه

* ابتدا مرغ را شسته با یک لیوان آب، کمی نمک، فلفل و پیازداغ می‌گذاریم کاملا بپزد تا آبش تمام شود.

* پس از سرد شدن مرغ را از استخوان جدا کرده سپس چرخ می‌کنیم.

* تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه شکسته با دارچین، نمک، فلفل و آب زعفران کاملا مخلوط می‌کنیم.

* دو قاشق غذاخوری پیازداغ نیز افزوده، مرغ چرخ شده را نیز با مواد مخلوط می‌کنیم.

* در تابه مقداری روغن ریخته مایه کوکو را داخل روغن داغ شده می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا کوکو بپزد.

* وقتی یک طرف آن طلایی شد بر می‌گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

* می‌توانیم ظرف مناسب فر را چرب کرده و مایه کوکو را در آن بریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 50-40 قرار دهیم تا بپزد.

چغرتمه

منبع: تبیان

کد خبر 248888
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز