دکتر ناصر حاجوی در گفتوگو با ایسنا، گفت: مصرف عسل و دارچین در وعده صبحانه باعث کاهش کلسترول و جلوگیری از بروز حمله قلبی و تقویت ضربان قلب میشود و بیماران مبتلا به حمله قلبی با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی در امان میمانند.
وی ادامه داد: با بالا رفتن سن، شاهرگهای حیاتی و سیاهرگها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست میدهند، این مخلوط تا حدودی باعث حفظ قابلیت ارتجاعی دیواره رگها میشود.
حاجوی افزود: عسل طبیعی به علت جذب سریع در داخل دستگاه گوارش، تخمیر الکلی ایجاد نمیکند و وجود اسیدهای آزاد در آن جذب مواد چربی شده و بدین ترتیب در پایین آوردن کلسترول خون نقش ایفا میکند.
وی تاکید کرد: نباید از تاثیر مواد معدنی موجود در عسل در حفظ انعطاف طبیعی دیوارهها چشم پوشی کرد.