به گزارش همشهری آنلاین، در دیدار محمود شالویی؛ رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در صربستان و ایوانا ژیوانچوویچ سکروچ رئیس دانشکده فلسفه دانشگاه دولتی نووساد، توافق کلی برای همکاریهای آموزشی - فرهنگی و آموزش زبان فارسی برای دانشجویان این دانشگاه به عمل آمد.
شالویی در این دیدار با تاکید بر آمادگی همکاری با دانشکده فلسفه دانشگاه دولتی نووساد گفت: رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در صربستان برای اجرای برنامههای فرهنگی مرتبط با معرفی ایران اسلامی، از جمله برپایی هفته فرهنگی ایران در محل دانشگاه، تشکیل جلسات ایران شناسی، برگزاری شب شعر و نمایش فیلمهای ایرانی و همچنین ایراد سخنرانیهای تخصصی برای آشنایی دانشجویان دانشکده فلسفه با مطالعات فلسفی در ایران اسلامی و نیز راه اندازی دورههای آموزش زبان فارسی در مرکز زبانهای دانشکده فلسفه آمادگی دارد.
شالویی افزود: رایزنی فرهنگی علاوه بر پشتیبانی علمی و آموزشی نظیر تامین استاد زبان فارسی، تهیه و تجهیز محتوی آموزشی، امکان ارایه فرصتهای مطالعاتی و همچنین اعزام دانشجویان زبان فارسی دانشگاه نووی ساد شرکت در دورههای دانش افزایی زبان فارسی در ایران را با جدیت پیگیری میکند.
رایزن فرهنگی سفارت کشورمان، سپس با تشریح جایگاه نظام آموزش عالی و رتبه تولید علم ایران در جهان، پیشرفتهای متعدد علمی پژوهشی را که دانشمندان ایرانی حاصل شده است مرهون تلاش برای خلاقیت و نوآوری مبتنی بر روح خودباوری دانست و اظهار امیدواری کرد: با انعقاد واستمرار همکاری بین رایزنی فرهنگی ج.ا.ا. و دانشگاه نووی ساد، فرصتهایی مناسب برای ارتباط قوی علمی، آموزشی و پژوهشی بین دانشگاههای ایران و دانشگاه نوی ساد خصوصا دانشکده فلسفه که هم اکنون بیش از پنج هزار دانشجو از سراسر جهان را تحت پوشش دارد، فراهم شود.
ایوانا ژیوانچوویچ سکروچ؛ رئیس دانشکده فلسفه و ترره رئیس مرکز همکاریهای بین المللی دانشگاه نووی ساد هم ضمن استقبال از پیشنهادهای مطروحه، برنامههای آموزشی فرهنگی رایزنی فرهنگی ج.ا.ا. در دانشگاه نووی ساد و خصوصا تشکیل دورههای آموزش زبان فارسی را موجب غنای علمی این دانشگاه دانستند و خواستار شروع هر چه سریعتر این دورهها در هفتههای آینده شدند.
رئیس دانشکده فلسفه دانشگاه نووی ساد در ادامه این جلسه از آمادگی کامل برای اختصاص محل مناسب جهت تشکیل دورههای آموزش زبان فارسی و نیز ثبت نام از دانشجویان برای شرکت در این کلاسها را خبر داد.
در پایان این نشست، مقرر شد، جزئیات بیشتر از همکاری فیمابین، طی ده روز کاری یک تفاهم نامه تهیه شود و به امضا دو طرف برسد.