به گزارش ايسنا، فسفاتها ترکیبات شیمیایی هستند که به مواد خوراکی فرآوری شده همچون نوشابهها، انواع گوشت فرآوری شده، پنیرها و کیکها به منظور افزایش کیفیت بافت، رنگ و حفظ رطوبت آنها اضافه میشوند.
در این بررسی متخصصان اتریشی به مطالعه ارتباط بین مصرف فسفات با بیماریهای کلیوی، فشارخون و بیماریهای قلبی-عروقی پرداختند و مشاهده کردند که مصرف میزان بالای فسفات به تولید بیش از حد نوعی هورمون موسوم به «فاکتور رشد فیبروپلاست 23» در سلولهای استخوانی میانجامد.
به گزارش ایسنا به نقل از یونایتدپرس، آزمایشهای انجام شده روی موشها حاکی از آن است که افزایش این هورمون تاثیرات منفی بر سلامتی شامل افزایش سدیم در خون و یا افزایش جذب کلسیم در کلیهها دارد که سلامت عروق و کلیهها را به طور جدی به خطر میاندازد.