به گفته محمد فربد، مصرف روغن نباتي در توليد برخي محصولات و فرآوردههاي لبني مجوز وزارت بهداشت را داشته و كارخانهها موظف به درج اين موضوع روي بسته بندي محصولات هستند. اين مجوز تنها براي توليد برخي از انواع پنير مانند پنير پيتزا يا پنير پروسس ارائه شده و اگر كارخانهاي آن را بدون مجوز در توليد اين محصولات يا ساير فرآوردههاي لبني استفاده كند، مرتكب تخلف شده است.
مسلمبيات، مديركل سازمان استاندارد تهران نيز از بررسي حدود ۱۰۰نمونه از فرآوردههاي لبني توسط سازمان استاندارد و اعلام نتايج آن تا پايان هفته خبر داد و گفت: از ابتداي امسال تاكنون حدود 400پروانه كاربرد نشان استاندارد در واحدهاي صنعتي تعليق شده كه 60درصد آن مربوط به صنايع غذايي بوده است.