به گزارش واحد اطلاع رسانی اجلاس و جشنواره بینالمللی میراث فرهنگی ناملموس ، حسین میرزایی گفت: در این نمایشگاه مهارتهاي پخت غذاها، شیرینیهای بومی و محلی ایران از 16 تا 20 مهرماه به نمایش در میآید.
دبیر اجلاس و جشنواره همچنين تهیه و توزیع کتاب دو زبانه مهارتهاي پخت غذاهای ایران را از دیگر برنامههای این نمایشگاه عنوان کرد.
وی اظهار داشت: غذاهای بومی و محلی حامل پیامهای فرهنگی هستند و نقش به سزایی در افزایش ارتباط نسلها و حفظ هویت فرهنگی ایفا میکنند.
وي ادامه داد: علاوه بر آن، این غذاها نشانهای از پیوندهای اجتماعی و همبستگی نیز به شمار میروند، غذاهای بومی و محلی ایران محمل مناسبی برای برنامهسازی در قالبهای گوناگون به شمار میرود.
وی از همه شهروندان و هموطنان جهت بازدید از این نمایشگاه دعوت به عمل آورد.
گفتنی است کلان شهر اصفهان از 16 تا 20 مهرماه، میزبان اجلاس و جشنواره بینالمللی میراث فرهنگی ناملموس خواهد بود.