مواد لازم:
اسفناج یا برگ چغندر: یک کیلو
گوشت : به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
پیاز سرخ شده: 2 عدد
جو پخته شده: یک و نیم لیوان
کشک: یک کیلو
پونه کوهی: یک قاشق غذاخوریپ
طرز تهیه:
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.
اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.
سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
منبع: چهاردیواری جام جم