به گزارش سایت نشر چشمه، امامی درباره این رمان گفت:« این رمان 300 صفحهیی در میان آثار «آن تایلر» جایگاه ویژهیی دارد، تیلور حدود 19 کتاب دارد و جزو نویسندگان بسیار معروف ادبیات معاصر آمریکاست. او همسر یک پزشک و نویسندهی ایرانی به نام دکتر «تقی مدرسی» است که کتاب مشهور «یکلیا و تنهایی او» را در دهه 40 در ایران منتشر کرد.
به گفته امامی اغلب کتابهای آن تایلر بسیار آمریکایی است، اما کتاب «نقب زدن به آمریکا» را برخلاف رویه معمول خود نوشته و در واقع تنها کتابی است که شخصیت اصلی آن یک زن ایرانی است که به آمریکا مهاجرت کرده و در آنجا زندگی میکند؛ دلیل من هم برای ترجمه کتاب همین است.»
«آن تــــايــلـــر» رمـــان نـــويـــس امريكايي همچنان يكي از مطرح ترين هاي ادبيات امروز امريكاست. تايلر سالهای سال با تقی مدرسی نويسندهی ايراني زندگي كرده بود. در رمان «نقبزدن به آمریکا»ی او هم خط و ربطهايي از آشنايي او با فرهنگ ايراني ديده میشود.
روزنامهی نيويورك تايمز سال 2010 او را به عنوان يكي از 10 نويسنده بزرگ زن امريكا معرفی كرد.«آن تايلر» برندهی جوايز پوليتزر و كتاب ملي امريكا در باره اين رمان گفته است:«من همواره مقاومت زنان ايـراني را سـتوده ام؛به خصوص نسل هاي قديمي را كه چندين دهه است در امريكا زندگی ميكنند و هنوز فرهنگ خود را حفظ كردهاند و به تمام اصول خانواده خود پايبند هستند. آنها تا آنجا كه مي توانند در برابر فـرهنگهای غربـي مـقاومـت میكنند و من اين موضوع را در كتابم نشان دادهام.» «نقب زدن به آمریکا» به زندگي سام و زيبا، يك زن و شوهر ايراني مي پردازد كه در امريكا زندگي مي كنند و قرار است کودکی را به فرزندی قبول کنند.
داستان، بيشتر حول محور مادر سام مي گذرد كه پس از ازدواج به امريكا آمده و در دنيايي متفاوت از فرهنگ خود زندگي كرده است. آن تایلر داستانش را حول محور زندگی زیبا و سام یزدانی و مادر سام –مریم- میسازد، در عینحال او به سبک زندگی مهاجران دیگری از آسیای شرق هم میپردازد و رمانی را میسازد که نیویورک تایمز آن را دری تازه به زندگی جامعهی مهاجر در آمریکا نامیده است، این رمان سال 2006 به مدت سه هفته در لیست پرفروشترینهای آمازون بود.
از جمله آثار «گلی امامی» میتوان به دختری با گوشوارههای مروارید، زندگی کوتاه است ، اجاق سرد آنجلا و حباب شیشه اشاره کرد.