آماده سازی: 10 دقیقه
مناسب فصل: همه فصول
مواد لازم:
به: يك کیلوگرم
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
بهها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آوريد.
روى دستمال بگذاريد تا كمى نمشان گرفته شود، يک ساعت كافی است.
سپس توى شيشه ريخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سيب استفاده ميكنم ) مخلوط و روى بهها بريزيد.
درب شيشه را محكم بسته و بگذاريد دو هفته برسد.
بعد كنار غذا و ترشىهاى ديگه نوش جان كنيد.
نکته تهیه ترشی به:
اين ترشى نياز به هيچ ادويه و يا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشىاش بسيار خوش طعم است.