از این شربت اگرچه به عنوان شیرین کننده طبیعی به جای شکر در انواع غذاهای فرآوری شده نام برده میشود، مانند صنایع نان و شیرینی، نوشابهها، انواع کنسروها و بستنیها، اما به گفته محققان علوم تغذیه این ماده با فروکتوز بالا ميتواند همان اثرات منفی شکر در بدن را داشته باشد.
شربت ذرت از سال ۱۹۸۳ در فهرست سازمان غذا و داروی آمریکا قرار گرفت و با نام صنعتی (HFCS) با درجات مختلف به عنوان پدیدهای در صنعت شیرین کنندهها به ثبت رسید.
به طور کلی سه نوع HFCS وجود دارد: ۴۲، ۵۵ و ۹۰ درصد که هر کدام مصارف متفاوتی دارند:
HFCS 42 در صنایع کیک و شیرینی و غذاهای کنسروی استفاده میشود.
HFCS 55 در نوشیدنیهای انرژی زا و دسرهای یخی به کار برده میشود.
HFCS 90 در مواردی استفاده میشود که مقدار کمی شیرین کننده برای رسیدن به شیرینی معمول لازم باشد که آن را با نام "محلول فوق شیرین" نیز میشناسند.
- منبع: ايرنا