مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو برخی اخبار مبنی بر مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی را رد کرد.

 مهندس محمد هاشمي با بيان اينكه درخصوص مكاتبات اداره كل فرآورده‌هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو سوء‌تفسيرهايي از سوي برخي سازمان‌ها و رسانه‌ها صورت گرفته، گفت: خبرهاي منتشر شده درخصوص مجاز بودن خمير مرغ‌، تكذيب مي‌شود.

وي افزود: اداره كل نظارت و ارزيابي فرآورده‌هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي طي نامه‌اي به‌صورت شفاف، سياست‌هاي سازمان غذا و دارو درباره ممنوعيت استفاده از خميرمرغ را اعلام كرده و در حال حاضر هيچ‌گونه تغيير سياستي در ارتباط با استفاده از خميرمرغ در فرآورده‌هاي گوشتي صورت نگرفته است. تغيير سياست‌هاي سازمان غذا و دارو در اين خصوص منوط به تغيير سياست ساير ارگان‌هاي ناظر قابل بررسي است و تا اين لحظه در سياست‌هاي سازمان غذا و دارو در برخورد با خميرمرغ تغييري ايجاد نشده است.