به گزارش ايسنا، معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد که با توجه به کیفیت مناسب سیب در کشور و شرایط اقلیمی مناسب برای پرورش این محصول که موجب تولید محصول با کیفیت مناسب و مدت ماندگاری بالا میشود، نیازی به استفاده از واکس روی محصول سیب با هدف افزایش ماندگاری نیست.
ایران یکی از کشورهای مهم صادر کننده سیب در دنیا است که سالانه به طور متوسط حدود 300 هزار تن از این محصول را به کشورهای دیگر صادر میکند و تاکنون گزارشی در خصوص ارجاع محصول صادراتی به کشور به دلیل استفاده از واکس میوه ارائه نشده است.
در صورت ضرورت استفاده از واکس میوه، استفاده از انواع توصیه شده توسط مراجع ذیربط بلامانع است که در این راستا، انواع واکس برای میوههایی مانند پرتقال استفاده میشود.
بر اساس اعلام وزارت کشاورزی، موردی که در شبکههای اجتماعی منتشر شده، در صورت مربوط بودن به ایران و صحت موضوع، واکس طبیعی خود میوه سیب است که به صورت طبیعی روی محصول وجود دارد و هیچ ضرری برای انسان ندارد.