در اين شيوه آنها ميگو را داخل يك استوانه شيشهاي تحت فشار قرار داده و مخلوط مايع تخممرغ و باقي مخلفات را با آتش به سمت آن شليك ميكنند.
در نتيجه ميگوي آماده فقط با يك شليك آماده سرو كردن ميشود.
توکیو: ژاپنیها شیوه پختوپز نـویـنی بـرای فستفودها ابداع کردهاند که برای نمونه میتواند میگو را ظرف ۳ ثانیه آماده کند.
در اين شيوه آنها ميگو را داخل يك استوانه شيشهاي تحت فشار قرار داده و مخلوط مايع تخممرغ و باقي مخلفات را با آتش به سمت آن شليك ميكنند.
در نتيجه ميگوي آماده فقط با يك شليك آماده سرو كردن ميشود.