در اين شيوه آنها ميگو را داخل يك استوانه شيشهاي تحت فشار قرار داده و مخلوط مايع تخممرغ و باقي مخلفات را با آتش به سمت آن شليك ميكنند.
در نتيجه ميگوي آماده فقط با يك شليك آماده سرو كردن ميشود.
The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393توکیو: ژاپنیها شیوه پختوپز نـویـنی بـرای فستفودها ابداع کردهاند که برای نمونه میتواند میگو را ظرف ۳ ثانیه آماده کند.
در اين شيوه آنها ميگو را داخل يك استوانه شيشهاي تحت فشار قرار داده و مخلوط مايع تخممرغ و باقي مخلفات را با آتش به سمت آن شليك ميكنند.
در نتيجه ميگوي آماده فقط با يك شليك آماده سرو كردن ميشود.
نظر شما