با اعلام رتبههای اول تا چهارم مسابقه بینالمللی مدیریت پروژه(IPMA) ، نام تونل نیایش و بزرگراه طبقاتی شهید صدر در تهران در رتبه چهارم عنوان شد.
اعطای جایزه و لوح تقدیر «تلاش برای برتری» (Striving for excellence) ۸ مهرماه (۳۰سپتامبر) به این پروژه تعلق گرفت تا از کشور ایران نیز پروژهای شاخص در میان برترین ابرپروژههای جهان در سال ۲۰۱۴ حضور داشته باشد.
كيفيت ساخت و رعايت استانداردهاي روز علوم مهندسي در پروژههاي تونل نيايش و بزرگراه طبقاتي صدر باعث شدهاست تا اين دو طرح عظيم ملي، مدنظر انجمن مديريت پروژههاي بينالمللي قرار بگیرند. انجمني با بيش از 50سال قدمت بيش از يك دهه است كه هر ساله به انتخاب طرحهاي شاخص جهاني از نظر مسائل مديريتي پروژهها ميپردازد.
- رقابت تونل نيايش و پل صدر با پروژههای مطرح جهان
مازيار حسيني، معاون فني و عمراني شهرداري تهران درباره این مسابقه گفت: جوايز و لوح تقدير در شهر روتردام هلند به برگزيدگان رتبههاي اول تا چهارم مسابقه بينالمللي مديريت پروژه اعطا شد.
وي افزود: دو ابرپروژه تونل نيايش و بزرگراه طبقاتي شهيد صدر به همراه پروژهاي از كشور هلند با كسب رتبه چهارم شايسته دريافت لوح تقدير «تلاش برای برتری» اعلام شدند.
معاون شهردار تهران افزود: در جشنواره انتخاب برترين طرحهاي عمراني سال 2014 كه در سه سطح پروژههاي متوسط، بزرگ و ابرپروژهها برگزار ميشود، تونل نيايش و بزرگراه طبقاتي صدر به رقابت با ديگر طرحهاي موفق جهان رفت و شانس خود را براي قرار گرفتن در ردهبندي بهترينها آزمود.
مراسم اهداي جوايز به منتخبان اين دوره از مسابقات در حاشيه بيستوهشتمين كنفرانس جهاني مديريت پروژه كه توسط انجمن مديريت پروژههاي بينالمللي هر ساله در يك كشور برگزار میشود اجرا شد.
تيم ارزياب انجمن مديريت پروژههاي بينالمللي كه شامل هشت كارشناس از كشورهاي لهستان، آلمان، هلند، استراليا و يونان است، از روز دوشنبه نهم تيرماه امسال به تهران آمد و طي سه روز به بازديد و ارزيابي شاخصهاي پروژه تونل نيايش و بزرگراه طبقاتي صدر پرداخت.
پروژههاي بزرگ ديگري از كشورهاي انگلستان، فرانسه، ايتاليا، نپال و گواتمالا جزو برگزيدگان بخشهاي مختلف اين مسابقه بينالمللي بودند.
- افتخار جامعه مهندسي كشور
تونل نيايش به طول مجموع بيش از 10كيلومتر و بزرگراه طبقاتي صدر به طول تقريبي 11كيلومتر (همراه با رمپ و لوپها و مسيرهاي دسترسي) ابرپروژههاي شهرداري تهران در حوزه فعاليتهاي عمراني هستند كه هر دو در مدتزمان كمتر از دو سال و با مديريت جهادي به ثمر نشستند و افتخار جامعه مهندسي كشور به حساب ميآيند.
رعايت استانداردهاي بينالمللي، اعمال توأمان دقت و صحت در عين سرعت عمليات اجرايي و بهرهمندي از تكنيكهاي مبتكرانه كه باعث صرفهجوييهاي قابلتوجه در هزينهها شد، ازجمله نكات مثبت و شاخص اين پروژهها به لحاظ مديريتي محسوب ميشود.
منبع:همشهريمعماري