همشهری آنلاین – شهره فرجی: روش تهیه دسر گریپ فروت ساده است و برای درمان انواع بیماری‌های زمستانی کاربرد بسیار دارد.

مقدار تهيه براي 6 نفر( هر نفر 2 تكه)

زمان آماده‌سازي و پخت: 50 دقيقه

مواد لازم:

گريپ‌فروت صورتي بزرگ: 3 عدد

شكر قهوه‌اي: سه قاشق غذاخوري

كره: يك قاشق غذاخوري؛ به قطعات نازك بريده شود

پودر دارچين: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

پودر جوز هندي تازه: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه:

• قفسه فر را حدود 12 تا 13 سانتي‌متري گريل قرار دهيد. گريل را از قبل گرم كنيد.

• با استفاده از يك چاقو پوست گريپ‌فروت‌ها را به صورت كامل همراه با تمام سفيدي‌هاي متصل به آن بگيريد و هر كدام از آن‌ها را به 4 قسمت مساوي به صورت حلقه‌اي برش دهيد.

• گريپ‌فروت‌هاي حلقه شده را درون ظرف پخت به صورت يك لايه بچينيد روي هر كدام از آن‌ها يك و نيم قاشق چاي‌خوري شكر قهوه‌اي، چند نقطه كره و نيز مقداري پودر دارچين و جوزهندي بريزيد.

• گريپ‌فروت‌ها را به مدت 8-6 دقيقه يا تا زماني كه حباب‌دار شده و شروع يه قهوه‌اي شدن كنند گريل كنيد.

• آب حاصل ار گريل شدن را روي هركدام از حلقه‌هاي گريپ‌فروت بريزيد.

http://www.eatingwell.com