مقدار تهيه براي 6 نفر( هر نفر 2 تكه)
زمان آمادهسازي و پخت: 50 دقيقه
مواد لازم:
گريپفروت صورتي بزرگ: 3 عدد
شكر قهوهاي: سه قاشق غذاخوري
كره: يك قاشق غذاخوري؛ به قطعات نازك بريده شود
پودر دارچين: يك چهارم قاشق چايخوري
پودر جوز هندي تازه: يك چهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
• قفسه فر را حدود 12 تا 13 سانتيمتري گريل قرار دهيد. گريل را از قبل گرم كنيد.
• با استفاده از يك چاقو پوست گريپفروتها را به صورت كامل همراه با تمام سفيديهاي متصل به آن بگيريد و هر كدام از آنها را به 4 قسمت مساوي به صورت حلقهاي برش دهيد.
• گريپفروتهاي حلقه شده را درون ظرف پخت به صورت يك لايه بچينيد روي هر كدام از آنها يك و نيم قاشق چايخوري شكر قهوهاي، چند نقطه كره و نيز مقداري پودر دارچين و جوزهندي بريزيد.
• گريپفروتها را به مدت 8-6 دقيقه يا تا زماني كه حبابدار شده و شروع يه قهوهاي شدن كنند گريل كنيد.
• آب حاصل ار گريل شدن را روي هركدام از حلقههاي گريپفروت بريزيد.
http://www.eatingwell.com