چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: برای تهیه این دسر، حتما از خامه زده شده و شیرین شده استفاده کنید.

آشنایی با روش تهیه دسر پرتقال

آماده سازی: 30 دقیقه

مدت انتظار: يك ساعت

مواد اولیه: برای 3 نفر

پرتقال (بدون پوست): يك پیمانه

آب پرتقال: يك پیمانه

پوست پرتقال (رنده شده): يك قاشق سوپ‌خوری

زرده تخم مرغ: 2عدد

ژلاتین (پودر): به میزان لازم

خامه: 100گرم

شكر: 100گرم

طرز تهیه:

ابتدا مقداری دلخواه از پودر ژلاتین را با نصف استكان آب جوش به خوبی مخلوط كنید و آن را به روش بن ماری و روی بخار آب كرده و خوب هم بزنید تا در هم حل شوند.

حال آب پرتقال را به مواد اضافه كنید و خوب بزنید سپس زرده‌های تخم‌مرغ را با پوست پرتقال رنده‌شده و شکر مخلوط کرده با همزن زده تا یک‌دست شود در انتها خامه و بقیه مواد را به آرامی با هم مخلوط کرده و مواد را با هم یكی كنید و آنها را در یخچال گذاشته تا بسته شود.

نكات:

1) به جای پودر ژلاتین می‌توانید از پودر ژله هم استفاده كنید.

2) به یاد داشته باشید كه برای تهیه پوست پرتقال باید آن را 3 بار بجوشانید و آبش را خالی كنید و یك بار هم با آب و شكر بجوشانیدش تا تلخی‌اش گرفته شود.

دسر پرتقال

نوش جان

www.sooran.com

کد خبر 288240

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha