آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: يك ساعت
مواد اولیه: برای 3 نفر
پرتقال (بدون پوست): يك پیمانه
آب پرتقال: يك پیمانه
پوست پرتقال (رنده شده): يك قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ: 2عدد
ژلاتین (پودر): به میزان لازم
خامه: 100گرم
شكر: 100گرم
طرز تهیه:
ابتدا مقداری دلخواه از پودر ژلاتین را با نصف استكان آب جوش به خوبی مخلوط كنید و آن را به روش بن ماری و روی بخار آب كرده و خوب هم بزنید تا در هم حل شوند.
حال آب پرتقال را به مواد اضافه كنید و خوب بزنید سپس زردههای تخممرغ را با پوست پرتقال رندهشده و شکر مخلوط کرده با همزن زده تا یکدست شود در انتها خامه و بقیه مواد را به آرامی با هم مخلوط کرده و مواد را با هم یكی كنید و آنها را در یخچال گذاشته تا بسته شود.
نكات:
1) به جای پودر ژلاتین میتوانید از پودر ژله هم استفاده كنید.
2) به یاد داشته باشید كه برای تهیه پوست پرتقال باید آن را 3 بار بجوشانید و آبش را خالی كنید و یك بار هم با آب و شكر بجوشانیدش تا تلخیاش گرفته شود.
نوش جان
www.sooran.com
نظر شما