تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵

همشهری آنلاین: این بورانی پیشنهاد مناسبی برای تزیین انواع غذاهاست.

آماده سازی: يك ساعت

مدت انتظار: 15 دقیقه

مجموعاً: يك ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه:برای 4 نفر

فلفل: به میزان لازم

شكر: به میزان لازم (اختیاری)

پودر سیر: يك قاشق مرباخوری

ماست: يك لیوان (خامه‌ای و چكیده)

لبو: 2عدد (بزرگ)

نمك: به میزان لازم

طرز تهیه:

* ابتدا لبوها را شسته و پوست بكنید و با مقداری آب و مقدار خیلی كمی شكر بپزید تا كاملا نرم شوند و آب آنها تمام شود.لبوهای پخته شده را داخل ظرفی قرار دهید و اجازه دهید تا خنك شوند.

* لبوها را داخل میكسر یا غذاساز بریزید و به آن ماست، پودر سیر و نمك اضافه كرده و خوب مخلوط كنید تا حالت پوره شوند.

نكات:

1)بسته به ذائقه خود می‌توانید از ماست بیشتر یا كمتری استفاده كنید.

2)این بورانی را با خامه هم می‌توانید تهیه كنید.در این صورت نمك را حذف كرده و از مقدار بیشتری شكر استفاده كنید و به جای پودر سیر از وانیل استفاده كنید.

3) مقدار رنگ بورانی سلیقه‌ای میباشد ، هرچه ماست یا خامه بیشتر باشد رنگ بورانی روشن‌تر میشود و هرچه لبو بیشتر باشد رنگ بورانی تیره‌تر میشود.توجه داشته باشید كه می‌توانید این بورانی را در تن‌های روشن و تیره تهیه كرده و برای تزیین مورد استفاده قرار دهید.

http://www.sooran.com