چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۶
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: حلوای لبو،‌ دسری هندی بوده و طعم شیرینی دارد.

آشنایی با روش تهیه حلوای لبو

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

لبوی خام رنده شده: 3 پیمانه

شیر: 2 پیمانه

روغن: 3 قاشق غذاخوری

پودر هل: مقدار دلخواه

بادام زمینی: 5- 4 عدد

پسته (اختیاری): 5- 4 عدد

طرز تهیه:

• درون قابلمه‌ای، لبوهای خام رنده شده را به مدت 4- 3 دقیقه، حرارت داده سپس شیر را به ظرف اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.

• مخلوط فوق را تا حدی که غلیظ شود روی شعله متوسط حرارت داده،‌ سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

• روغن را به مخلوط اضافه کرده و تا حدی که لبه‌های مخلوط کمی از ظرف جدا شود به سرخ کرده ادامه دهید.

• مخلوط را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و روی آن را با آجیل‌های تفت داده شده در روغن،‌ تزیین کنید.

• دسر آماده شده را به صورت گرم یا سرد میل کنید.

 

حلوای لبو

http://www.rakskitchen.net

کد خبر 251104
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز