به گزارش ايسنا، متخصصان تغذیه با اشاره به اینکه رژیمهای غذایی با میزان کربوهیدرات پایین اغلب به عنوان روشی برای کاهش وزن دنبال میشوند اظهار داشتند: این روش به کاهش جذب فیبر دریافتی بدن منجر میشود و در نتیجه مشکلاتی برای سلامت بدن به همراه خواهند داشت.
به گفته متخصصان تغذیه، وقتی میانگین دریافت فیبر خوراکی در بدن پایین است، خودداری از مصرف کربوهیدراتهایی مانند سیبزمینی که تامینکنندههای اصلی فیبر برای بدن هستند، سلامت سیستم گوارشی را به خطر میاندازد. سیب زمینی 12 درصد فیبر مورد نیاز بدن یک فرد بزرگسال را تامین میکند که دو برابر میزان فیبر دریافتی از مصرف غلات و نانهای سبوسدار است.
فیبر برای سلامت بدن حیاتی است و میتواند در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت و برخی سرطانها موثر باشد و همچنین به هضم مواد غذایی و کنترل وزن کمک میکند. برخی افرادی که رژیم میگیرند به اشتباه براین باورند که سیب زمینی حاوی کالری زیاد و مصرف آن چاق کننده است در حالی که این ماده غذایی به طور طبیعی فاقد چربی است و میزان کالری آن نیز از آنچه اغلب مردم تصور میکنند کمتر است.
سیبزمینی همچنین منبع غنی از پتاسیم است که تاثیر نمک را از بین میبرد و فشار خون را کنترل میکند.