تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۵:۳۸

همشهری آنلاین: سس فلفل را می‌توانید برای طعم‌دار کردن انواع ماکارونی و پاستا و حتی انواع پیتزا استفاده کنید.

آماده سازی: 30 دقیقه

مواد اولیه: برای 3 نفر

فلفل قرمز: 5عدد (تند)

روغن زیتون: نصف پیمانه

فلفل دلمه‌ای: يك عدد (ترجیحا قرمز)

سیر: يك حبه (رنده شده)

پودر موسیر: 2 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز: 3 قاشق مرباخوری

نمک: به میزان لازم

آویشن: 2 قاشق مرباخوری

زعفران: يك قاشق چای‌خوری

پودر پیاز: 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

ابتدا فلفل دلمه‌ای و فلفل قرمز را خرد کرده و به همراه روغن زیتون داخل غذاساز یا میکسر بریزید تا نرم و یکدست شوند.

مقداری کره داخل تابه ریخته و همه ادویه‌ها را داخل کره کمی تفت دهید. سیر را رنده كرده و به ادویه اضافه کنید و چند ثانیه‌ای صبر کنید تا سیر کمی برشته شود.

پوره فلفل را به سیر معطر اضافه کرده و کمی تفت دهید تا همه مواد به خوبی تفت بخورند. بهتر است بیشتر آب سس تبخیر شود.

نکته:

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر فتا هم به این سس اضافه کنید.

این سس را می‌توانید در شیشه دربسته به مدت دو تا سه هفته در یخچال نگهداری نمایید.

در صورت تمایل مقداری جعفری، ریحان یا نعنا تازه ریز شده هم به سس اضافه کنید.

اگر خیلی تمایل به مواد تند ندارید از فلفل قرمز شیرین استفاده کرده و مقدار فلفل قرمز را کاهش دهید.

این سس را می‌توانید روی ماکارونی، پاستا، مرغ، انواع گوشت و حتی پیتزا استفاده کنید.

http://www.sooran.com