تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱

همشهری آنلاین: برای تهیه این دسر خوشرنگ سعی کنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی که ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید.

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: يك ساعت

مواد اولیه:

نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری

وانیل: يك چهارم قاشق مرباخوری

خامه: 150گرم (فرم گرفته شده)

آب انار: 2 پیمانه

پودر قند: 3 چهارم پیمانه

شیر: 2 قاشق غذاخوری

ژلاتین:2 ورق

پنیر خامه‌ای: 100گرم (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.

پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.

مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

نكته:

*برای تزیین می‌توانید از یك لایه پودینگ انار و یك لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید.

www.sooran.com