آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: يك ساعت
مواد اولیه:
نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری
وانیل: يك چهارم قاشق مرباخوری
خامه: 150گرم (فرم گرفته شده)
آب انار: 2 پیمانه
پودر قند: 3 چهارم پیمانه
شیر: 2 قاشق غذاخوری
ژلاتین:2 ورق
پنیر خامهای: 100گرم (اختیاری)
طرز تهیه:
ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.
پنیر خامهای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.
مخلوط خامه را به مواد نشاستهای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.
نكته:
*برای تزیین میتوانید از یك لایه پودینگ انار و یك لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید.
www.sooran.com