همشهری آنلاین: تخته‌های گوشت، از وسایل ضروری در آشپزخانه است؛ اما تمیز کردن درست آنها برای جلوگیری از آلودگی‌های متقاطع و بیماری‌های مربوط به غذا جلوگیری کرد.

این توصیه‌ها را برای جلوگیری از آلودگی و بیماری‌های ناشی از تخته گوشت رعایت کنید:

  • تخته‌ای که برای بریدن گوشت از آن استفاده می‌کنید باید از تخته‌ای که برای سایر کارها مانند بریدن نان استفاده می‌شود،‌ متفاوت باشد.
  • تخته را با آب داغ و کف صابون بشويید،‌ سپس آن را آب بکشید و با حوله‌ای تمیز خشک کنید.
  • تخته‌های پلاستیکی، آکریلیک، شیشه‌ای و چوبی را در ماشین ظرف‌شویی بشویید.
  • سطح تخته‌های چوبی و پلاستیکی را درون محلولی حاوی یک قاشق سفیدکننده بدون بو به ازای هر چهار لیتر آب قرار دهید.
  • تخته‌هایی که از جنس بامبو هستند، به باکتری‌ها مقاوم‌تر هستند و آب کمتری جذب می‌کنند. وقتی شروع به خشک شدن کنند،‌ می‌توان آن را با روغن چرب کرد.
  • تخته‌های قدیمی و آن‌هایی که شیارهای عمیق دارند را دور بیاندازید.

منبع:HealthMonitor

ترجمه: مهسا شيراني

برچسب‌ها