مواد لازم:
کره یا مارگارین: 125 گرم
نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپخوری
آرد: 110 گرم
پودر قند: 5 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری
وانیل: کمی
طرز تهیه:
اول از همه بگويم من به جای کره یا مارگارین از روغن جامد استفاده کردم. البته روغنم از این مقدار یک قاشق بیشتر ریختم.
کره و پودر قند و وانیل را داخل کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا نرم و حجمدار شود.
آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را روی بقیه مواد الک میکنیم و با همزن در حدی که مخلوط شوند مخلوط میکنیم.
خمیر را داخل قیف میریزیم و روی سینی فر که کمی چرب کردیم شکوفه میزنیم و کمی پسته یا کنجد روی آن میریزیم و میگذاریم داخل فر 175 درجه به مدت تقریبی 10 دقیقه.
البته این خمیرش كمي سفت است من با این که یک قاشق روغن اضافهتر ریختم ولی باز هم سفت بود به نظرم میشود با قالب شیرینی هم قالب زد.
ولی مزهاش که خیلی خوشمزه بود مزهاش یک جورایی مثل شیرینی برنجی کاکائویی بود.
منبع: shahreshirini