همشهری آنلاین: عضو انجمن تحقیقات طب سنتی ایران نکاتی درباره طبخ گوشت شترمرغ را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم, سیما سادات رفیعی درباره گوشت شترمرغ اظهار داشت: گوشت شترمرغ منبع غنی ویتامین‌های گروه B به‌خصوص ویتامین B6 و B12 است.

به‌گفته وی میزان ویتامین B6 در گوشت شترمرغ حدود 10 بار بیشتر از گوشت‌های دیگر مانند گوشت مرغ است، همچنین گوشت شترمرغ غلیظ است و به همین دلیل افرادی که دارای معده ضعیف هستند از مصرف بیش از حد آن خودداری کنند.

این عضو فعال انجمن تحقیقات طب سنتی ادامه داد: در گوشت شترمرغ یکی از مهمترین آنتی اکسیدان‌های طبیعی مانند ویتامین E زیاد یافت می‌شود. نکته دیگر که باید به آن اشاره کرد این است که گوشت شترمرغ برای گرم‌مزاجان مضر است.

نکاتی درباره طبخ گوشت شترمرغ

ــ گوشت شترمرغ یک گوشت طعم‌دار است و مزه آن شبیه گوشت مرغ نیست و اگر به‌طور صحیح پخته شود, طعم آن مثل استیک می‌شود.

ــ این گوشت بافت ضعیفی دارد و به‌تعبیری لطیف است بنابراین نباید زیاد پخته شود چون زود خشک می‌شود.

ــ میزان زمانی که برای پخت یک برش از گوشت شترمرغ صرف می‌شود کمتر از زمان پخت برای همان میزان گوشت گاو است.

ــ پیش از طبخ گوشت شترمرغ می‌توان آن را به‌وسیله سس سویا طعم‌دار کرد و یا در مخلوطی از آب‌لیموترش، روغن زیتون، سیر له‌شده، فلفل قرمز خردشده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه قرار داد (به‌دلیل اینکه این گوشت خیلی سریع طعم را به خود جذب می‌کند بهتر است به‌مدت کم در این طعم دهنده‌ها قرار داده شود) سپس آن را به سیخ کشیده و روی آتش در زمان کوتاهی کباب کرد.

ــ استفاده از مایکروویو یا مایکروفر برای طبخ این گوشت توصیه نمی‌شود، چرا که به‌شدت آن را خشک می‌کند.

برچسب‌ها