دکتر لیلا آزاد بخت دراینباره گفت: «این خوراکی حاوی، فیبر، ریبوفلاوینها، چربیهای مطلوب و آنتیاکسیدانهای مختلف است که میتواند خطر ابتلا به بیماریهای غیر واگیر و حتی سرطانها را کاهش دهد. شواهد بسیاری وجود دارد که نشان میدهد مصرف سویا با کاهش ابتلا به سرطانهای مختلف مرتبط است.»
وی در ادامه افزود: «بااینحال نباید در مصرف این مواد غذایی فراویژه زیادهروی کرد زیرا نتایج برخی تحقیقات نشان میدهد مصرف بالای این خوراکی حتی میتواند با بروز برخی سرطانها همراه باشد.»
عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان گفت: «نکته بسیار مهم این است که تمام مواد غذایی اگر در حد متعادل مصرف شوند اثر مفیدی دارند و بر اساس نتایج مطالعات، مصرف 30 گرم سویا روزانه توصیه میشود.»