مواد لازم برای مسقطی بیسکویتی
نشاسته یک پیمانه
شکر یک و نیم پپمانه
گلاب سه پیمانه
کره بیست گرم
بیسکویت لولهای یک بسته
پودر نارگیل 4 قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم حدود 25 تکه «مسقطی بیسکویتی» خواهیم داشت.
مواد لازم
یک ونیم پیمانه شکر، معادل 220 گرم. سه پیمانه گلاب، معادل 450 گرم. اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، میتوان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد.
چهار الی پنج قاشق غذاخوری پودر نارگیل معادل 40 الی 50 گرم. یک بسته کره بیست گرمی یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی.
مسقطیروغن حیوانی
یک بسته بیسکویت لولهای حدود ده عدد بیسکویت 10 سانتی. یک پیمانه نشاسته، معادل صد گرم.
بیسکویت لوله ایمسقطی
طرز تهیه مسقطی بیسکویتی
یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی میگذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.
یک و نیم پیمانه شکر (حدود 220 گرم) را اضافه کرده، هم میزنیم و بعد 20 گرم کره یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کرده، هم میزنیم تا مسقطی قوام آید و آماده شود.
روی یک کیسه فریزر نصف قاشق یا یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل میریزیم. مواد داغ مسقطی را کمکم روی پودر نارگیلها ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف میکنیم.
چند عدد بیسکویت لولهای یک طرف مواد پهن شده میگذاریم و به کمک پلاستیک مواد را لوله میکنیم سپس روی مواد لوله شده یک قاشق پودر نارگیل ریخته، پلاستیک را دوباره دور آن پیچیده و برای 4 الی 5 ساعت در یخچال گذاشته، تا مسقطی سفت شود.
مسقطی آماده شده را در ظرف میچینیم. نوش جان
کالری موجود در مسقطی بیسکویتی
مقدار کالری موجود در یک تکه مسقطی (یک بیست و پنجم کل مسقطی) حدود 70 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در کل مسقطی حدود 1900 کیلوکالری میباشد.
منبع: تبیان