- مواد لازم برای بیسکویت دکمهای:
کره: 125 گرم
پودر قند: 75 گرم
تخم مرغ: يك عدد
وانیل: يك چهارم قاشق چایخوری
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد
رنگ خوراکی دلخواه از هر کدام يك قاشق مرباخوری
- طرز تهیه بیسکویت دکمهای :
کره و پودرقند را با همزن زده تا سفید و پوک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم میزنیم در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده آرام آرام اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
از خمیر برداشته رنگ مورد نظر را اضافه کرده با وردنه پهن میکنیم و قالب میزنیم با یک وسیله به شکل دایره میزنیم دوباره داخل آن را با یک دایره کوچکتر فقط شکل میدهیم و سوراخهای آن را با خلال دندان ایجاد میکنیم سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید چرب کنید تا زیر بیسکویتتان اصلا تغییر رنگ ندهد. و با دمای 160 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدهید.
منبع: بیتوته
نظر شما