مواد لازم برای تهیه شیربرنج انبه:
کره: دو و نیم قاشق غذاخوری
چوب دارچین: یک تکه
شکر: 3 قاشق غذاخوری
انبه پوست كنده و خرد شده: یک عدد رسیده
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
برنج: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
شیرعسل: یک و نیم پیمانه
پوست لیمو: یک عدد
پودر جوزهندی: کمی
طرز تهیه شیر برنج انبه:
کره را در قابلمهای ذوب کنید.
چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
انبه تکه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکههای انبه را در بیاورید اما چوب دارچین را در نیاورید.
در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید.
شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت بپزد. پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نصف انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید.
بگذارید شیربرنج در یخچال سرد شود. قبل از سرو با بقیه تکه های انبه تزیین کنید.
منبع: khorasannews.com