همشهریس آنلاین: یکی از خوراکی‌های سنتی سفره افطار حلواست.

مواد لازم برای تهیه حلوای گل سرخ:

آرد: 600 گرم

روغن جامد: 400 گرم

پودر گل سرخ: یک لیوان سر خالی

گردو یا بادام پودر شده: یک لیوان سر خالی

پودر شکر: 3.5 لیوان

عسل: 100 گرم

گلاب: نصف لیوان

پودر هل: نصف قاشق چای خوری

پودر پسته: به میزان لازم

طرز تهیه حلوای گل سرخ:

گل سرخ را حتما پودر کنید.

روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.

آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.

حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می‌توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.

سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتی متر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.

این حلوا را می‌توانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید.

http://shirinipaz.akairan.com