مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
500 گرم گوشت گوسفند ی با استخوان
4 عد د گوجه فرنگی
يك پیمانه گشنیز خرد شد ه
2 عد د سیب زمینی
يك عد د پیاز
نصف قاشق سوپخوري پود ر زیره
به میزان لازم نمک،فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خرد کنید و آن را د اخل تابه با زردچوبه، فلفل و پود ر زیره کمی تفت د هید.
2. گوجه فرنگیها را نگینی خرد کرد ه و با پیاز تفت د هید.
3. حالا گوشت را اضافه کنید و بگذارید کمی رنگش تغییر کند.
4. د و لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم 2 ساعت بپزد.
5. نیم ساعت ماند ه که گوشت را از روی حرارت برد ارید، سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را همراه با گشنیز به خورش اضافه کنید.
نکته:
مرد م کرمان این خورش را با گوجه میپزند. اگر دوست دارید رنگ خورشتان قرمز باشد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
مجله آشپزی مثبت