همشهری آنلاین: میوه‌های توت‌مانند (berries) مانند توت‌فرنگی، شاه‌توت، تمشک، بلوبری و..نه تنها میوه‌هایی رنگارنگ و جذاب هستند،‌ بلکه حاوی مقدار زیادی ویتامین‌ و آنتی‌اکسیدان‌ هستند.

این نکات را هنگام مصرف اين ميوه‌‌ها را رعایت کنید.

  • میوه‌هایي را بخرید که غیرمرطوب، درشت و سفت و له‌نشده باشند. ظرف محتوی این میوه‌‌ها هرگز نباید دارای قارچ، رطوبت یا کثیفی باشد.
  • پیش از ذخیره‌کردن میوه‌ها، آنهایی را که له‌شده یا خراب‌شده هستند را جدا کنید و دوربیندازید. میوه‌ها را در یک کشوی دربسته در یخچال و درون یک محفظه دربسته نگهدارید.
  • پیش از مصرف میوه‌ها را با آب سرد بشویید. آنها را در طول سه روز بخورید.
  • این میوه‌ها را می‌توانید به اسموتی‌ها (مخلوط‌شده ميوه‌ها)، غلات آماده صبحانه، ماست یا بستنی اضافه کنید.
  • اگر مقداری از میوه‌ها باقی ماند، آنها را منجمد کنید تا برای مدتی طولانی‌تر قابل‌مصرف باشند. میوه‌ها را روی یک سینی فر پخش کنید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند، بعد آنها را درون یک محفظه دربسته بریزید و در فریزر بگذارید.

HealthDay