حمید عبدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان این که برای درمان بیماریها باید از روشهای ساده بهره گرفت گفت: پیاز یکی از مهم ترین سبزیجاتی است که خاصیت ضد عفونیکنندگی دارد و برای کسانی که اشتهای کمی دارند با خوردن پیاز میل به غذا را در آنها افزایش مییابد و به خاطر داشتن قند پایین در رژیمهای غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: پیاز قرمز خاصیت ضد سرطانی دارد و به عنوان آسپرین برای درمان سرماخوردگی و بیماریهای مفصلی استفاده میکنند.
عبدی خاطر نشان کرد: مصرف پیاز به صورت خام ارزش غذایی بالاتری نسبت به سرخ شده آن دارد و پیشنهاد میکنم کسانی که از بوی پیاز بدشان میآید عادت غذایی خود را تغییر دهند زیرا پیاز اثرات بسیار مفیدی برای سلامت دارد.