- مواد لازم برای پنکیک پنیری:
پنیر خامهای 250 گرم
شکر نصف فنجان
آب لیمو نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
خمیر رول شده 450 گرم
کره ذوب شده یک چهارم فنجان
دارچین نصف قاشق چایخوری
- طرز تهیه پنکیک پنیری:
ابتدا فر را روشن میکنیم و درجه حرارتش را روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار داده ( 175 درجه سانتیگراد ) و ظرف مناسبی انتخاب کرده و چربش میکنیم.
سپس پنیر خامهای ، شکر ، آب لیمو و وانیل را در یک کاسه مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شود.
مخلوط پنیر خامهای را با خمیر مخلوط کرده و چند دقیقه ورز میدهیم پس از آن کره را ذوب کرده و بر روی خمیر میپاشیم و دوباره ورز میدهیم.
سپس خمیر را درون ظرف مخصوص گذاشته و به فر انتقال میدهیم و به مدت 25 تا 30 دقیقه اجازه میدهیم تا رنگش به قهوهای روشن تبدیل شود
سپس از فر خارج کرده و پس از سرد شدن مصرف میکنیم.
منبع: آلامتو